Rólunk

A H & H Carpio Halászati Kft. 1993.-ban alakult családi tulajdonú válallalkozás.Társaságunk fő tevékenysége az édesvizi halgazdálkodás, melyet 38 hektáron folytatunk. Egy tóban foglalkozunk horgásztatással, ahol elsősorban a saját tavainkban megtermelt halat értékesítjük. Ezt a tevékenységet egészíti ki a halászcsárdánk és a panziónk, melyek a horgásztatással együttesen adják az idegenforgalmi ágazatunkat. 2013-ban kezdtük meg tápraszoktatott intenzív, nevelésre alkalmas süllő ivadék (10-30 gramm) előállítást, melyhez az infrastruktúra szintén ebben az évben épült ki.

A társaság másik profilja orvosi tevékenység, melynek során járóbeteg ellátást és foglalkozásegészségügyi ellátást biztosítunk.

Kik vagyunk? Ismerkedj meg velünk!

Horváth Zoltán vagyok, ügyvezető.

Kaposváron végeztem állatenyésztő üzemmérnökként, majd Szarvason halászati szaküzemmérnök, a pécsi JPTE-n marketing manager és MBA diplomát szereztem.

Hobbim a családom, a munkám és a számítógép.
Dr. Weisz Mária vagyok.

Több szakvizsgával is rendelkezem, jelenleg háziorvosként dolgozom.

Szeretem a természetet, szeretek olvasni. Időm sajnos kevés, a munkám kitölti a napomat.
ifj. Horváth Zoltán PhD. vagyok.

A Kaposvári Egyetemen végeztem állattenyésztő agrármérnökként, majd a Pannon Egyetem Georgikon Karán szereztem doktori fokozatot. Témám, a süllő tápraszoktatása intenzív haltermelő rendszerben.

Hobbim a zenélés és a búvárkodás.
Dr. Horváth Zsuzsanna vagyok.

2008-ban a PTE általános orvos szakán végeztem, azóta az orvosi hivatást gyakorlom.

Szabadidőmet olvasással, természetjárással, szappanfőzéssel és egyedi babák készítésével töltöm. Látogass el a blogomra: http://zsuzsisbearsandfairies.blogspot.hu/
Morvai Gabriella vagyok.

A Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Karán végeztem, mint gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök. Ezután a Pécsi Közgazdaságtudományi Kar, marketing szakán szereztem diplomát.

A vendéglátási ágazatot irányítom, szerkesztem a honlapot és részt veszek a halnevelésben.