Početna stranica

Dobrodošli!

Családi vállalkozásunk arra törekszik, hogy Nálunk megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb szolgáltatást, és terméket. Tekintse végig kínálatunkat!

Aktualitás

Figyelem! A horgásztó 2017.03.04-től nyitva tart!

Figyelem! Cégünknél lehetőség van a felsőoktatásban előírt kötelező, vagy önkéntes szakmai gyakorlat eltötésére halgazdálkodási ágazatban. Ha érdekel az intenzív halnevelés, halászat lépj velünk kapcsolatba és megbeszéljük a részleteket!

Vendégeink számára mind a szállás,-éttermi,-és horgászati szolgáltatásoknál igénybe vehetik a SZÉP kártyás fizetési módunkat.

Horgászoknak biztosítunk éves jegy megváltását is, mely 2017-re már megvásárolható. Ezzel kapcsolatban keresse munkatársunkat, vagy a horgásztónál személyesen is érdeklődhet.

Létesítményünk 50 ha-on terül el, mely csendes helyen, szép környezetben található. Igényes, egyedi kínálatot igyekszünk nyújtani, és bízunk benne, hogy vendégeink még visszatérnek hozzánk.

Miért érdemes hozzánk ellátogatni?

Rendezvények: vállaljuk családi összejövetelek, konferenciák lebonolítását, teljeskörű vendéglátással. Mindezt halastavak övezte gyönyörű környezetben.

Horgászat: Nálunk halastavakban horgászhat! A horgászat terén igyekszünk többfajta igényt kielégíteni. Ezért a pontyon kívül, afrikai harcsa, süllő, szürkeharcsa, amur is egyaránt fogható.

Szállás: Kényelmes, nyugodt pihenést biztosítanak gyógymatracaink. A szobák bútorai egyedi tervezésűek, melyek műhelyünkben készültek.