Pansion

Nálunk el lehet rejtőzni a város zajától. Ahogy egy vendégünk fogalmazta:

“Itt szembejön velünk a csend”

Egyedi stílus

A vendégház 2008-ban került átadásra. Túlnyomó részben saját kivitelezésben készült. Már tervezés során a tájba illő, a falusi jellegnek megfelelő épületben gondolkodtunk, amit az építés során felhasznált természetes anyagokkal még inkább igyekeztünk hangsúlyozni.

Minőségi berendezés

Az épületben négy szoba került kialakításra.A szobák négy ágyasak, fürdőszobásak. Így összesen 16 befogadására alkalmas. A szobák egyedileg fűthetők, rakott szemes kemencék biztosítanak meghitt, barátságos meleget. Így télen is várjuk a pihenésre, nyugalomra vágyókat.

Kényelemes alvás

A bútorok szintén saját tervezésűek és a saját műhelyünkben készültek. Stílusban a múltszázad- elő vidéki házainak hangulatát próbáltuk idézni. A kényelmes alvást azonban a modern világ gyógymatracai biztosítják. Hűtőszekrény és díjmentes WI-FI internet egészítik ki a komfortot.

Kemencés kerthelyiség

Tágas környezet biztosít felhőtlen szórakozást. A területen kemence, kiülőhely, patakpart egyedi hangulatot varázsol. A televíziót szándékosan száműztük a szobákból. Olyan helyet akartunk teremteni, ahol van idő beszélgetni, ahol van idő ismét egymásra figyelni.

Gyönyörű környezet

A területünkön dámszarvasokat lehet megcsodálni, mely nagy élményt nyújt a gyermekes családoknak is. Néhány méter távolságból nézhetjük őket. További lehetőséget nyújt a játszótér valamint a horgászati lehetőség is.

Exkluzív veranda

A szobák előtt kényelmes és tágas terasz kínál pihenési lehetőséget. Kert székek, asztalok állnak rendelkezésre minden szobához.